Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Co všechno nabízí Lidl v Jičíně? Průvodce nákupy a službami

Šetřicestu.cz

Pokud jste v Jičíně a hledáte spolehlivé místo pro nákupy, Lidl je skvělou volbou. Tento oblíbený řetězec nabízí široký sortiment potravin a nepotravinového zboží za výhodné ceny. Pojďme se podívat, co všechno Lidl v Jičíně nabízí a jaké výhody z něj můžete čerpat.

Otevírací doba Lidl Jičín

Lidl v Jičíně je otevřen od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00. Díky této široké otevírací době máte flexibilitu v plánování vašich nákupů, ať už potřebujete něco na rychlé vaření, nebo plánujete větší nákup.

Parkování a přístupnost

Pobočka Lidlu v Jičíně disponuje velkým, zdarma dostupným parkovištěm přímo před obchodem. Parkování je pohodlné a bezproblémové, což oceníte zejména při větších nákupech. K dispozici je dostatek parkovacích míst pro auta všech velikostí, takže se nemusíte bát, že byste nenašli místo.

Možnosti platby

Lidl v Jičíně nabízí široké možnosti platby. Můžete platit hotově nebo kartou, přičemž obchod přijímá většinu běžných platebních karet včetně bezkontaktních plateb. Tímto způsobem můžete rychle a snadno dokončit své nákupy.

Služby a nabídky

Lidl se pyšní svou čerstvostí. Denní dodávky zajišťují, že v regálech najdete vždy čerstvé pečivo, ovoce a zeleninu. Kromě toho obchod pravidelně nabízí slevové akce a výhodné balíčky zboží, které potěší každého zákazníka. Nezapomeňte také na tematické týdny, které přinášejí jedinečné produkty z různých koutů světa.

Pokud se chystáte do Lidlu v Jičíně, můžete si být jisti, že zde najdete vše, co potřebujete, a zároveň si užijete pohodlný a příjemný nákupní zážitek. Pro více informací o otevírací době, parkování a službách navštivte stránku Lidlu v Jičíně.

Komentáře jsou uzavřeny.