Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Výzva pro nadšené autory recenzí na šetřicestu.cz

Šetřicestu.cz

Máš rád/a psaní recenzí? Chceš své zkušenosti sdílet s širokou komunitou a získat uznání? Nyní máš jedinečnou příležitost!

Na šetřicestu.cz spouštíme výzvu pro všechny, kteří rádi sdílí své názory a zkušenosti s místy, která navštívili. Hledáme autory, kteří nám pomohou vytvářet kvalitní obsah a podílet se na rozvoji našeho webu. Pokud máš chuť psát recenze, tak je tato příležitost právě pro tebe!

Jak to funguje?

  1. Zaregistruj se na šetřicestu.cz – Podmínkou účasti je mít na našem webu vytvořený uživatelský účet. Díky němu můžeme sjednotit všechny recenze a zajistit férové hodnocení.
  2. Přidávej své recenze – Napiš co nejvíce kvalitních recenzí na místa, která jsi navštívil/a. Hodnotíme originalitu, hloubku a užitečnost recenze pro ostatní návštěvníky.
  3. Získej šanci publikovat na našem blogu – Pokud nás tvoje recenze zaujmou, získáš možnost napsat rozsáhlejší článek na náš blog! Můžeš se stát pravidelným přispěvatelem a ukázat své autorské schopnosti širší komunitě.
  4. Více autorů – více šancí – Nebude vybrán jen jeden autor, ale mnoho těch nejlepších! Chceme dát prostor více talentovaným pisatelům, takže šance je vysoká.

Co můžeš získat?

  • Viditelnost na našem blogu – Publikuj článek se svým jménem a podílej se na tvorbě obsahu na známém webu.
  • Ocenění za kvalitní obsah – Tvůj příspěvek bude viditelný pro širokou veřejnost, která může ocenit tvou práci a přidat pozitivní hodnocení.
  • Příležitost stát se pravidelným přispěvatelem – Pokud tvé články zaujmou, můžeš se stát naším dlouhodobým partnerem.
  • Extra odměna pro nejlepší autory – Ti, kteří se svými recenzemi nejvíce zaujmou, získají navíc jedinečnou možnost propagovat svůj vlastní web, blog nebo jiný projekt přímo u nás na šetřicestu.cz. Pomůžeme ti získat větší viditelnost a podpořit tvé další aktivity!

Proč se zapojit?

Budeš mít možnost sdílet své názory a zkušenosti s ostatními a pomáhat jim s výběrem míst, které stojí za návštěvu.

Podpoříš rozvoj české komunity, která oceňuje kvalitu a důvěryhodnost recenzí.

A hlavně – budeš mít prostor ukázat své autorské schopnosti a získat uznání za svou práci.

Jak začít?

Stačí se zaregistrovat na šetřicestu.cz a začít přidávat své recenze. My se postaráme o zbytek! Pravidelně budeme vybírat ty nejlepší a nabídneme jim možnost stát se součástí našeho blogu.

Tak neváhej, zapoj se do naší výzvy a staň se autorem recenzí na šetřicestu.cz!

Komentáře jsou uzavřeny.